Præsentation

Baunevangen er en integreret institution som ligger centralt i Hvidovre og med god plads både inde og ude.

Medarbejderne i Baunevangen, er en dynamisk gruppe af gamle og nye medarbejdere, kvinder og mænd, unge og mere "gamle i gårde" som giver en god blanding af traditioner, krydret med en masse nye tiltag, engagement, nærvær, læring og udvikling. 

Vi er normeret til at have 48 vuggestuebørn og 98 børnehavebørn i gennemsnit, og vi er inddelt i 4 afdelinger:

  • Dalen som består af 4 vuggestuegrupper for børn i alderen 0-2,10 (3) år.
  • Engen er vores mini/mellem børnehavegruppe, hvor der er 3 grupper. Her er børnene fra ca. 2,10-5 år. 
  • Skoven er for de kommende skolebørn og er inddelt ud fra deres årgang. Børnene er her i alderen 5-6 år og er opdelt på to stuer, men arbejder meget på tværs.
  • Hjortegruppen - som er vores specialgruppe, normeret til 18 børn i alderen 2,10-6 år

Som flexinstitution er det flydende hvornår vi flytter børnene fra vuggestue til Engen. Det handler rigtig meget om børnegruppen, hvor det enkelte barn er i sin udvikling, hvilken sammensætning af børn vi har mm. Vi vil ved de forskellige overgange være i tæt dialog med jer som forældre.

Børnehuset Baunevangens specialpædagogiske tilbud, er for børn i alderen 3-6 år. Tilbuddets formål er, at skabe et pædagogisk og udviklingsstøttende miljø for børn, der, af forskellige årsager, har midlertidige eller varige psykiske/fysiske funktionsnedsættelser. Børnene i Baunevangen har gavn og glæde af at være sammen med børn i forskellige aldre og med forskellige kompetencer. Derfor vægter vi arbejdet med børnefællesskaber højt.

Til at skabe det bedste børneliv for Baunevangens børn er vi ca. 50 ansatte inkl. pædagoger, pædagogmedhjælpere, leder, daglig leder, køkkenpersonale samt, i perioder, studerende fra både pædagogisk assistentuddannelsen og pædagoguddannelsen.

Nedenstående kan I dykke ned i vores velkomstfolder, opstart i vuggestuen, søvnpolitik og årshjul for 2023:

Velkomstfolder 2023

Særligt For Vuggestuen (Fra Januar 2023)

Baunevangens Søvnpolitik

Baunevangens Årshjul 2023