Nye børn

Inden start

Når jeres barn indskrives i Børnehuset Baunevangen, holder stuepersonalet en introsamtale med jer forældre enten inden start eller samme dag, som jeres barn starter – alt efter hvad der giver mening.

Samtalen tager udgangspunkt i, at vi fortæller om vores institution, og at I fortæller om jeres barn og familie. Samtidig er det også her, at vi snakker om vores gensidige forventninger. 

Stamkort og fototilladelse

Når I og jeres barn starter i Baunevangen, skal I oprette jeres profil på vores intranet, som hedder Aula. I logger på Aula ved at skrive www.Aula.dk i jeres internetbrowser. Første gang I logger ind, skal I bruge jeres nemID. Aula matcher jer herefter med jeres barn og Baunevangens forældreintranet.

På Aula skal I udfylde jeres barns stamkort og tage stilling til fototilladelser. Vi forventer, at I sørger for disse ting, så snart jeres barn starter, og at I sørger for at stamkortet hele tiden er opdateret.  

Forældrefolder

I Baunevangen har vi udarbejdet en folder som beskriver vores praksis og hverdag, og hvor forældre kan finde svar på stort og småt. Folderen er god at læse før man starter, og kan også bruges som opslagsværk mens man har børn i institutionen. Hvis I er interesserede kan I læse folderen neden som findes under fanen "præsentation"

Trivselssamtale

Vi tilbyder en trivselssamtale i forbindelse med vi laver TOPI-vurdering i november måned.